Zakelijk

Cloud computing.

Systeembeheer, Advies en consultancy, Cloud computing en Online media.

Cloud computing

Cloud computing wordt steeds vaker gebruikt en is een verzamelnaam van ICT-functionaliteiten die niet in eigen bezit zijn, maar in een datacenter worden gehost. Voor de kleine en middelgrote ondernemingen die zich geen systeembeheerder kunnen veroorloven kan het erg interessant zijn om hiervan gebruik te maken. Of het nu gaat om e-mail, opslag of een back-up in de cloud. Wij assisteren u graag met de implementatie van al deze cloud oplossingen. Wilt u te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag bij u langs.

Wat kost het?

Ons uurtarief is 55 euro per uur excl. BTW. Voor bepaalde werkzaamheden kunnen wij vooraf een prijsindicatie geven. Neem daarvoor contact met ons op. U kunt het afspraakformulier invullen, bellen naar 06 317 643 48, met ons chatten of ons een e-mail sturen. We plannen dan samen met u een afspraak in om eisen en wensen te bespreken.

Vraag en antwoord

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u veel antwoorden vinden op de vraag en antwoord pagina. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Hiermee kunnen wij u helpen

  • Migratie en configuratie van en naar Microsoft Office 365
  • Migratie en configuratie van en naar Google Apps
  • Adviseren en configureren Cloud Storage
  • Adviseren en configureren Cloud Back-up
  • Staat uw probleem er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.