Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis.

Computerhulp aan huis in Eindhoven, Best, Oirschot en Son en Breugel.

Computer reparatie

Als u last heeft van computerproblemen dan wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Computerhulp aan huis van Bestitdiensten zorgt dat al uw computerproblemen aan huis opgelost worden. We verhelpen niet alleen uw computerproblemen maar u heeft bij computerhulp aan huis tevens de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op al uw computer vragen.

Wat houdt computerhulp aan huis precies in?

Als u met ons een afspraak maakt voor computerhulp aan huis komen we bij u thuis om al uw computerproblemen op te lossen en uw vragen te beantwoorden. Computerhulp aan huis heeft als voordeel dat u alle computerproblemen aan ons kunt laten zien en we deze dan ook meteen oplossen. Enkele voorbeelden wat we voor u kunnen betekenen zijn; de installatie van uw (nieuwe) desktop of laptop, printer installatie via USB of netwerk en de installatie van een bedrade of draadloze router.

Wat kost het?

We hanteren voor deze dienst een tarief van 35,00 euro voor het eerste half uur en daarna 12,50 euro per kwartier. Tevens bieden we de garantie no cure, no pay en zijn tevens we op zaterdag bereikbaar.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken voor computerhulp aan huis kunt u het afspraakformulier invullen, bellen naar 06 317 643 48, met ons chatten of ons een e-mail sturen. We plannen dan samen met u een afspraak in om uw computerprobleem op te lossen.

Vraag en antwoord

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u de meeste antwoorden vinden op de vraag en antwoord pagina. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Computerhulp aan huis van Bestitdiensten is de meest volledige manier om van uw computerproblemen af te komen.

Hiermee kunnen wij u helpen

  • Installatie van (nieuwe) desktop of laptop
  • Overzetten van gegevens van uw oude naar nieuwe computer
  • Aansluiten van internet
  • Tablet installatie en configuratie
  • Printer installatie via USB of netwerk
  • Installatie van bedrade of draadloze router
  • Staat uw probleem er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.