Nieuws

Nieuws.

Op deze pagina treft u alle nieuwsberichten die in de afgelopen tijd zijn gepubliceerd.

Vernieuwde website

Zoals u mogelijk al heeft opgemerkt, als u al eerder op de website bent geweest, is er het een en ander veranderd. Sterker nog, heel de website is zowel op technisch gebied als uiterlijke verschijning geheel vernieuwd!

De nieuwe website van Bestitdiensten is zo ontworpen dat deze op alle apparaten op de best mogelijk manier wordt weergegeven. Dit heet responsive design. Tevens bevat de website nu een chat functie waarmee eenvoudig contact kan worden gelegd met ons.


Bestitdiensten responsive design

Ook op technisch gebied is er veel veranderd, zo is de website bijvoorbeeld volledig HTML5. Elementen van deze standaard, zoals animatie en CSS3, zijn geïmplementeerd. Verder is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Qua snelheid is de website er ook fors op vooruit gegaan door gebruik te maken van technieken als Gzip, Browser Caching en Compressie. Meerdere tests wijzen uit dat de website 96% sneller is dan de meeste websites op internet met een laadtijd van 577ms en een “performance grade” van 95/100.

Ook hebben we getracht de HTML en CSS validatie van de website op 100% te krijgen en ook dit is gelukt. Een ander belangrijk aspect is de browser compatibiliteit. De website is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 10 t/m 7, Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari.