Particulier

Computerhulp en computer reparatie.

Zowel op afstand als aan huis helpen wij u graag met al uw computerproblemen.

Computerhulp op afstand

Bij een groot deel van de gevallen zijn wij in staat uw computerproblemen te verhelpen op afstand. Dit houdt in dat we via internet verbinding kunnen maken met uw computer, om op afstand uw computerproblemen te bekijken en op te lossen. Dit heeft als voordeel dat we u sneller kunnen helpen dan aan huis. Kijk hieronder waarmee we u kunnen helpen.

Meer informatie over computerhulp op afstand

Computerhulp aan huis

Bepaalde computerproblemen zijn niet op afstand op te lossen. Zo is bijvoorbeeld de installatie van een printer of draadloze router op afstand niet mogelijk. Voor deze problemen bieden wij de dienst computerhulp aan huis aan. We komen bij deze afspraak bij u thuis, waardoor we in staat zijn om onder andere de eerder genoemde werkzaamheden uit te voeren. Kijk hieronder waarmee we u kunnen helpen.

Meer informatie over computerhulp aan huis

Computer reparatie

Het kan zo zijn dat de computer gerepareerd dient te worden. Een defect onderdeel kan een oorzaak hiervan zijn. We zijn in staat om zowel desktops als laptops te repareren. We komen bij u langs, halen uw computer op, maken een back-up, lossen het probleem op, brengen uw computer weer terug en sluiten alles weer netjes aan. Dit alles binnen 3 werkdagen en voor een vaste prijs van €55,00. Kijk hieronder waarmee we u kunnen helpen.

Meer informatie over computer reparatie