Pers en media

Er wordt regelmatig aandacht aan ons geschonken in de media.

Hier zijn we trots op en daarom willen wij dit graag met u delen. Hieronder vindt u de artikelen die over ons geschreven zijn.

De Uitstraling Best

“De klantbeoordelingen op jouw website zijn zo positief, dat ik het bijna niet kan geloven. Maar dat moet wel, want er staan bekenden van mij op,” aldus de reactie van een klant op de klantbeoordelingspagina van de website www.bestitdiensten.nl. Eigenaar Tim Willems van dit bedrijf is dan ook met recht trots op de waardering die klanten hem geven. Als zeer professionele en betaalbare computerhulp richt hij zich op bedrijven en particulieren.

Wie

Tim Willems is eigenaar van Bestitdiensten, een bedrijf dat hij in 2012 startte. Na zijn studie systeembeheer aan de Hogeschool Utrecht, besloot hij een bedrijf te starten gericht op computerservice en -reparatie voor particulieren en bedrijven. Tijdens zijn studie had hij al een bedrijf in het bouwen van websites, Bestmedia genaamd. Tim: “Mijn werkzaamheden met Bestitdiensten liggen in het verlengde van mijn studie als systeembeheerder. Bestitdiensten richt zich namelijk op algehele ICT-ondersteuning en reparatie voor zowel particulieren en bedrijven”.

Zekerheden

“Voordat ik met Bestitdiensten startte heb ik goed nagedacht over de kracht van mijn bedrijf. Daarom heb ik een aantal zekerheden gedefinieerd om de drempel te verlagen voor particulieren om contact op te nemen en de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden. Zo is er een vaste all-in prijs van € 55,= om hoge kosten te voorkomen en duidelijkheid te scheppen. Ook wordt de computer binnen maximaal drie werkdagen gerepareerd en wordt de computer opgehaald, teruggebracht en aangesloten. Dit alles wordt gedaan door hoog opgeleid personeel en met de no cure, no pay zekerheid.“

Particulieren

Als particulieren een probleem met hun computer hebben, laten ze soms amateurtechnici ernaar kijken. Maar die kunnen niet alle problemen oplossen. Een andere optie is om de computer naar een gespecialiseerd bedrijf te brengen. Daar berekenen ze vaak administratiekosten en andere onnodige kosten. Bovendien moet je dikwijls lang wachten voordat de computer gerepareerd is. Als klant heb je geen duidelijk overzicht. Bestitdiensten is de betaalbare computerhulp aan huis voor Best en omgeving. Reparatie voor particulieren vindt plaats binnen drie werkdagen, ook op zaterdag. Geen voorrijkosten, geen administratiekosten, maar een all-in prijs van € 55,=. Tim: “De klant kan er op vertrouwen dat ik professioneel met zijn computer omga. Vaak staat daar vertrouwelijke informatie op en daar ga ik discreet mee om. Ik haal na een telefonische of online afspraak de computer thuis op, inspecteer de computer, maak een back-up, repareer en lever de computer thuis af. Alwaar ik deze ook weer aansluit.”

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van Bestitdiensten. Tim denkt aan bedrijven die niet groot genoeg zijn om een eigen computerexpert in dienst te nemen. Tim: “Bedrijven kunnen mij inschakelen voor bijna alle ICT-gerelateerde zaken. Of het nu gaat om systeembeheer, nieuwe implementaties of advies. Door een ruime ervaring en opleiding kan ik veel betekenen voor bedrijven. De meeste bedrijven komen hier via mond op mond reclame. Doordat zakelijke klanten tevreden zijn met mijn diensten krijg ik steeds meer bedrijven als klant in verschillende sectoren. Van advocatenkantoren tot autogarages. Ik ben hier erg blij mee en doe er alles aan om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu particulieren of ondernemers zijn, iedereen kan van mijn professionaliteit en de betaalbaarheid daarvan op aan.” Gezien de overwegend positieve klantbeoordelingen op de website, maakt Bestitdiensten alle beloftes waar. Een betere reclame kan Tim zich niet wensen.