Pers en media

Er wordt regelmatig aandacht aan ons geschonken in de media.

Hier zijn we trots op en daarom willen wij dit graag met u delen. Hieronder vindt u de artikelen die over ons geschreven zijn.

De Uitstraling Best en Oirschot

Een niet goed functionerende computer of laptop staat in de top vijf van dagelijkse ergernissen. Logisch, want we kunnen niet meer zonder. Vaak lukt het ons niet om het probleem zelf op te lossen en dan komt Bestitdiensten goed van pas. Deze professionele computerhulp haalt de computer op, inspecteert de computer, maakt een backup, repareert, bezorgt en sluit de computer thuis weer aan voor de vaste prijs van 55,=.

Gat in de markt

Tim Willems is eigenaar van Bestitdiensten, een bedrijf wat hij zes maanden geleden startte. Na zijn studie systeembeheer aan de Hogeschool Utrecht, besloot hij een bedrijf te starten dat gericht is op computerservice en -reparatie voor particulieren en kleine bedrijven. Tim is niet onbekend met het ondernemerschap. Toen hij studeerde begon hij een eigen bedrijf in het bouwen van websites, Bestmedia genaamd. De zaken gingen goed en het geld wat Tim met Bestmedia verdiende, investeerde hij in zijn tweede bedrijf: Bestitdiensten. Mijn werkzaamheden met Bestitdiensten liggen in het verlengde van mijn studie als systeembeheerder. Natuurlijk had ik ook bij een bedrijf kunnen beginnen als systeembeheerder, maar het ondernemerschap spreekt mij aan. Bestitdiensten voorziet in een gat in de markt. Als particulieren een probleem met hun computer hebben, laten ze soms een familielid of een bekende, die zegt verstand van computers te hebben, ernaar kijken. Vaak zijn dit amateurtechnici die de problemen niet altijd kunnen oplossen. Een andere optie is om de computer naar een gespecialiseerd bedrijf te brengen. Meestal zijn dit grote reparatiebedrijven, die niet met vaste tarieven werken en waar altijd administratiekosten en andere onnodige kosten berekend worden. Bovendien moet je dikwijls lang wachten voordat de computer gerepareerd is. Als klant heb je geen duidelijk overzicht. Dat is met Bestitdiensten wel anders, aldus Tim.

Klant is koning

Als bedrijven iets kunnen verkopen, dan wordt de klant als koning behandeld. Maar als de klant problemen heeft met zijn aankoop, dan is de behandeling vaak heel anders. Dan is hij gewoon een nummer. Aan klantvriendelijkheid kan nog veel gedaan worden in Nederland, volgens Tim. Als je hier iets gerepareerd wilt hebben, wordt je vaak slecht behandeld. Dat is een van de dingen die ik zelf echt irritant vind. Voordat ik met Bestitdiensten startte heb ik goed nagedacht over de kracht van mijn bedrijf. Dingen waar ik zelf een hekel aan heb, heb ik dan ook vermeden. Service, korte lijnen, snelle reparatie, duidelijke informatie en een vaste prijs van 55,= zijn de speerpunten van mijn bedrijf.

Soft- en hardware

Bestitdiensten verkoopt geen computers. Daar heeft Tim bewust voor gekozen: De concurrentie in de computerverkoop is zo groot, daar kan ik geen winst uit halen. Maar wel als de klant hulp nodig heeft. Vaak moet die hulp elders duur ingehuurd worden en dan komt Bestitdiensten in zicht. Ik reken een vaste prijs, geen voorrijkosten, geen administratiekosten, maar een all-in prijs van 55,=. Goed betaalbaar en de klant kan er op vertrouwen dat ik professioneel met zijn computer omga. Vaak staat daar vertrouwelijke informatie op, ook daar ga ik discreet mee om. Problemen met soft- en hardware los ik op.

Particulieren en bedrijven

Bestitdiensten is de betaalbare computerhulp aan huis voor Best en omgeving. De zekerheden zijn: Ophalen, terugbrengen en aansluiten van de computer. Reparatie binnen drie werkdagen, ook op zaterdag. Alles voor de vaste prijs van 55,=. Voor het midden- en kleinbedrijf is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Tim denkt aan bedrijven die niet groot genoeg zijn om een eigen computerexpert in dienst te nemen. Neem als voorbeeld scholen, die steeds meer computers in huis hebben. Zij kunnen zeker zijn van een perfect werkend systeem, tegen een gunstig bedrag. En zo zijn er meer midden- en kleinbedrijven die mij in kunnen huren. Of het nu particulieren of ondernemers zijn, iedereen kan van mijn professionaliteit en de betaalbaarheid daarvan op aan.