Pers en media

Er wordt regelmatig aandacht aan ons geschonken in de media.

Hier zijn we trots op en daarom willen wij dit graag met u delen. Hieronder vindt u de artikelen die over ons geschreven zijn.

De Uitstraling Best en Oirschot

Een niet goed functionerende computer of laptop staat in de top vijf van dagelijkse ergernissen. Logisch, want we kunnen niet meer zonder. Vaak lukt het ons niet om het probleem zelf op te lossen en dan komt Bestitdiensten goed van pas. Deze professionele computerhulp haalt de computer op, inspecteert de computer, maakt een back-up, repareert, bezorgt en sluit de computer thuis weer aan voor de vaste prijs van 55,=. Het midden- en kleinbedrijf kan zelfs de gehele ICT voorziening laten beheren en verzorgen door Bestitdiensten (systeembeheer).

Afgelopen jaar

Tim Willems is eigenaar van Bestitdiensten, een bedrijf wat inmiddels anderhalf jaar bestaat. Hij blikt terug op een succesvol jaar waarin het bedrijf vanuit het niets naar een belangrijke speler in de markt is gegroeid. "Het afgelopen jaar is een goed jaar voor ons geweest. Het bedrijf heeft erg veel particulieren en zakelijke klanten erbij gekregen. Tim vertelt dat de reacties erg positief zijn geweest over de diensten die hij het afgelopen jaar heeft geleverd. "Ons doel is om iedere klant op een nette en goede manier te helpen en dat waardeerde de mensen. Als je kijkt naar de klantbeoordelingen op onze website zie je veel positieve reacties. Dat vind ik erg fijn en dit geeft me de motivatie om door te gaan. Af en toe krijg ik ook een reactie op het artikel wat ik maandelijks schrijf hier in de uitstraling. Dat vind ik ook erg leuk."

Eindhoven

Sinds deze maand biedt Bestitdiensten ook zijn activiteiten aan in Eindhoven. Tim vertelt enthousiast dat dit een grote stap voor hem is. "Zoals ik al eerder vertelde is het afgelopen jaar een goed jaar voor ons geweest, maar we moeten onze klantenkring blijven uitbreiden. Omgeving Best en Oirschot zijn niet voldoende om door te groeien en daarom gaan we onze diensten aanbieden aan de inwoners van Eindhoven. Dit is een grote stap en het is daarom erg spannend om te kijken wat Eindhoven ons voor kansen gaat bieden. Het concept is natuurlijk al meer dan een jaar uitgevoerd in Best en Oirschot, dus we weten dat het werkt maar toch blijft het afwachten. We hopen daarom dat daar onze diensten ook worden gewaardeerd zoals dit het geval is in de omgeving Best en Oirschot." Ook vertelt Tim dat hij zich dit jaar extra wil inzetten voor het midden- en kleinbedrijf omdat hij denkt dat daar ook nog veel klanten te halen zijn.

Service zoals het hoort

Als bedrijven iets kunnen verkopen, dan wordt de klant als koning behandeld. Maar als de klant problemen heeft met zijn aankoop, dan is de behandeling vaak heel anders. Dan is hij gewoon een nummer. Aan klantvriendelijkheid kan nog veel gedaan worden in Nederland, volgens Tim. "Als je hier iets gerepareerd wilt hebben, wordt je vaak slecht behandeld. Dat is een van de dingen die ik zelf echt vervelend vind. Voordat ik met Bestitdiensten startte heb ik goed nagedacht over de kracht van mijn bedrijf. Dingen die ik zelf vervelend vind, heb ik dan ook vermeden. Ons gehele proces is transparant en eerlijk. Wij verhelpen alle problemen zelf zodat wij het directe aanspreekpunt zijn. Professionele service, korte lijnen, snelle reparatie, duidelijke informatie en een vaste prijs van 55,= zijn de speerpunten van mijn bedrijf."

Geen fysieke winkel

Bestitdiensten is in de opzet geen winkel. Daar heeft Tim bewust voor gekozen: "De concurrentie in de computerverkoop is zo groot, daar kan ik geen winst uit halen. Natuurlijk hebben wij contacten met leveranciers die soft- en hardware voor ons kunnen leveren, maar dat is bijzaak. Het leveren van ICT diensten is onze hoofdzaak. Goed betaalbaar en de klant kan er op vertrouwen dat ik professioneel met zijn computer omga. Uiteraard ga ik discreet om met de evt. vertrouwelijke informatie die op de computer staat."

Particulieren en bedrijven

Bestitdiensten is de professionele ICT-dienstverlener voor Best, Oirschot, Eindhoven en omgeving. De zekerheden zijn: ophalen, repareren, terugbrengen en aansluiten van de computer. Reparatie binnen drie werkdagen, ook op zaterdag. No cure, no pay. Alles voor de vaste prijs van 55,=. Voor het midden- en kleinbedrijf is het mogelijk om het beheer uit handen te geven. Tim denkt hierbij aan bedrijven die niet groot genoeg zijn om een eigen computerexpert in dienst te nemen. "Neem bijvoorbeeld bedrijven met een klein aantal medewerkers. Zij kunnen zeker zijn van een perfect werkend systeem, tegen een gunstig bedrag. Of het nu particulieren of ondernemers zijn, iedereen kan van mijn professionaliteit en de betaalbaarheid daarvan op aan."\Kijk voor informatie op: www.bestitdiensten.nl