Pers en media

Er wordt regelmatig aandacht aan ons geschonken in de media.

Hier zijn we trots op en daarom willen wij dit graag met u delen. Hieronder vindt u de artikelen die over ons geschreven zijn.

De Uitstraling Oirschot

Computers doen niet altijd wat wij willen en dat levert vaak ergernis op. Tim Willems van Bestitdiensten biedt dan de helpende hand. Tot zijn opdrachtgevers behoren bedrijven en particulieren. De speerpunten van zijn bedrijf zijn flexibiliteit en betaalbaarheid. Bestitdiensten haalt bij particulieren de computer thuis op, inspecteert de computer, maakt een back-up, repareert en sluit de computer weer thuis aan voor de prijs van 55,=.

Wie

Tijdens zijn studie systeembeheer aan de Hogeschool Utrecht, startte Tim zijn eerste bedrijf Bestmedia, gespecialiseerd in de bouw van websites (www.bestmedia.nl). Na zijn Hbo-opleiding succesvol afgerond te hebben, startte Tim een tweede bedrijf: Bestitdiensten. Dit bedrijf richt zich op algehele ICT-ondersteuning en reparatie voor zowel particulieren als bedrijven.

Betaalbaar voor particulieren en bedrijven

Bestitdiensten is de betaalbare computerhulp aan huis voor particulieren in Best, Oirschot en omgeving. In de prijs zit inbegrepen: het ophalen, repareren, terugbrengen en aansluiten van de computer. De reparatie gebeurt binnen drie werkdagen, ook op zaterdag. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van zijn diensten. Tim denkt aan bedrijven die niet groot genoeg zijn om een eigen computerexpert in dienst te nemen. Tim: Bedrijven kunnen mij inschakelen voor bijna alle ICT-gerelateerde zaken. Of het nu gaat om systeembeheer, nieuwe implementaties of advies. Door een ruime ervaring en opleiding is er veel wat ik kan betekenen voor een bedrijf. Maar of het nu particulieren of ondernemers zijn, iedereen kan van mijn diensten gebruik maken tegen een redelijke prijs.