Pers en media

Er wordt regelmatig aandacht aan ons geschonken in de media.

Hier zijn we trots op en daarom willen wij dit graag met u delen. Hieronder vindt u de artikelen die over ons geschreven zijn.

Weekblad de Brug Son - Kliknieuws.nl

Tim Willems (24) is al enkele jaren als ondernemer actief en studeerde begin dit jaar af aan zijn Hbo-opleiding Systeembeheer. Hij ziet een belangrijke markt voor zijn bedrijf Bestitdiensten, namelijk het aanbieden van professionele hulp aan particulieren en MKB bij hun ICT-voorzieningen. Niet alleen lossen zij uw computerproblemen op, ook geven zij u advies over ICT-voorzieningen en leveren ze nieuwe apparatuur en software. Daarnaast is er voor het MKB de mogelijkheid om de gehele ICT-voorziening door Bestitdiensten te laten beheren (Systeembeheer).

Vast tarief

‘’De drempel is hoog voor particulieren om hun computer of laptop naar een winkel te brengen, doordat het vaak onduidelijk is hoelang de reparatie gaat duren en wat de kosten hiervoor zijn. Daardoor werken wij met een vast tarief van 55 euro en worden er geen voorrij- of onderzoekskosten berekend. Ook komen we bij de klanten aan huis. Hierdoor hopen wij een vertrouwensband met hen op te bouwen. Het probleem van uw computer, laptop of netwerk wordt eerst geanalyseerd, waarnaar we uw probleem binnen drie werkdagen voor u oplossen. En dat allemaal voor die vaste prijs van 55 euro. Uiteraard zijn nieuwe onderdelen hier niet in meegerekend. Hierna wordt uw computer of laptop teruggebracht en geïnstalleerd’’.

De klant staat voorop

‘’Goede service is meer dan alleen het oplossen van het computer of laptop probleem. Het gaat namelijk om de gehele ervaring, van het eerste telefoongesprek tot-en-met het terugbrengen van uw gerepareerde computer. De klant en zijn eisen en wensen moeten voorop staan en dat is bij ons ook het geval. Zo zijn we om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook op zaterdag open’’.