Zakelijk

Systeembeheer.

Systeembeheer, Advies en consultancy, Cloud computing en Online media.

Systeembeheer

Wij helpen u graag om uw computersystemen, netwerk en randapparatuur optimaal te configureren en te installeren om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Door onze hoog opgeleide systeembeheerders zijn we in staat om zowel kleine als middelgrote ondernemers te helpen met het beheer en onderhoud van de ICT binnen uw onderneming. U kunt als ZZP'er of MKB'er rekenen op onze volledige inzet en expertise. Wilt u te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag bij u langs.

Wat kost het?

Ons uurtarief is 55 euro per uur excl. BTW. Voor bepaalde werkzaamheden kunnen wij vooraf een prijsindicatie geven. Neem daarvoor contact met ons op. U kunt het afspraakformulier invullen, bellen naar 06 317 643 48, met ons chatten of ons een e-mail sturen. We plannen dan samen met u een afspraak in om eisen en wensen te bespreken.

Vraag en antwoord

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u veel antwoorden vinden op de vraag en antwoord pagina. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Hiermee kunnen wij u helpen

  • Onderhoud van hardware en software
  • ICT-ondersteuning op afstand of aan huis
  • Implementatie van hardware of software
  • Implementatie en realisatie van netwerken en netwerkapparatuur
  • Staat uw probleem er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.