Zakelijk

Zakelijk.

De zakelijke klant, het MKB, kan bij ons terecht voor Systeembeheer, Advies en consultancy, Cloud computing en Online media.

Systeembeheer

Wij helpen u graag om uw computersystemen, netwerk en randapparatuur optimaal te configureren en installeren om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Door onze hoog opgeleide systeembeheerders zijn we in staat om zowel kleine als middelgrote ondernemers te helpen met het beheer en onderhoud van de ICT binnen uw onderneming. U kunt als ZZP'er of MKB'er rekenen op onze volledige inzet en expertise.

Meer informatie over systeembeheer

Advies en consultancy

Het aanbod van diensten, producten en mogelijkheden op ICT-gebied is overweldigend. Wat voor software heeft u nodig? Wat is er precies nodig om uw netwerk en communicatie te realiseren? Welke software bestaat er en welke kunt u het beste gebruiken? We kunnen samen met u deze vragen beantwoorden.

Meer informatie over Advies en consultancy

Cloud computing

Cloud computing wordt steeds vaker gebruikt en is een verzamelnaam van ICT-functionaliteiten die niet in eigen bezit zijn, maar in een datacenter worden gehost. Voor de kleine en middelgrote ondernemingen die zich geen systeembeheerder kunnen veroorloven kan het erg interessant zijn om hiervan gebruik te maken.

Meer informatie over Cloud computing

Online media

Wij zijn door een samenwerking met Bestmedia in staat om op maat websites of web shops te realiseren. Wij streven hierbij naar technische perfectie en een schitterende vormgeving. Ook zijn wij in staat om huisstijlen en logo's te ontwerpen. Ook op het gebied van Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) kunnen we u helpen.

Meer informatie over Online media